Privacy policy

Privacy policy               DTMrood         

Vereniging DynamicTennis Maasgouw hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoons­gegevens. In deze Privacy policy willen we heldere en transparante informatie geven over hoe wij omgaan met persoonsgegevens.

Wij doen er alles aan om uw privacy te waarborgen en gaan daarom zorgvuldig om met persoons­gegevens. Vereniging DynamicTennis Maasgouw houdt zich in alle gevallen aan de toepasselijke wet- en regelgeving, waaronder de Algemene Verordening Gegevensbescherming. Dit brengt met zich mee dat wij in ieder geval:     

  •           Geen persoonsgegevens doorgeven aan andere partijen, tenzij dit nodig is voor uitvoering van de doeleinden waarvoor ze zijn  verstrekt.
  •          Passende technische en organisatorische maatregelen hebben genomen zodat de beveiliging van uw persoonsgegevens gewaarborgd is.
  •         Vragen om uw uitdrukkelijke toestemming als wij deze nodig hebben voor de verwerking van uw persoonsgegevens.
  •           Verwerking van uw persoonsgegevens beperkt zijn tot enkel die gegevens welke minimaal nodig zijn voor de doeleinden waarvoor ze worden verwerkt.
  • Uw persoonsgegevens verwerken in overeenstemming met het doel waarvoor deze zijn verstrekt, deze doelen en type persoonsgegevens zijn beschreven in deze Privacy policy.
  •           Op de hoogte zijn van uw rechten omtrent uw persoonsgegevens, u hierop willen wijzen en deze respecteren.

Als Vereniging DynamicTennis Maasgouw zijn wij verantwoordelijk voor de verwerking van uw persoonsgegevens. Indien u na het doornemen van ons Privacy policy, of in algemenere zin, vragen heeft hierover of contact met ons wenst op te nemen kan dit via de contactgegevens onder aan dit document.

Verwerking van persoonsgegevens van leden

Persoonsgegevens van leden worden door Vereniging Dynamictennis Maasgouw verwerkt ten behoeve van de volgende doelstelling(en):

  •          Administratieve doeleinden.
  •          Communicatie met betrekking tot toernooien, competities en ledenvergaderingen.

Grondslag voor deze persoonsgegevens is:

  •           Het inzichtelijk maken van de aangesloten leden middels een ledenlijst.

Voor de bovenstaande doelstelling(en) kan Vereniging DynamicTennis Maasgouw de volgende persoonsgegevens van u vragen:

  •            Achternaam.
  •            Tussenvoegsel.
  •            Voornaam.
  •            Voorletters.
  •            Geslacht.
  •          Geboortedatum.
  •           Adres.
  •          Postcode.
  •           Woonplaats.
  •         Telefoonnummer.
  •          E-mailadres.

Uw persoonsgegevens worden door Vereniging DynamicTennis Maasgouw opgeslagen ten behoeve van bovengenoemde verwerking(en) voor de periode:

  •            Gedurende de looptijd van de overeenkomst en daarna alleen in de financiële administratie voor maximaal 7 jaar.

Verstrekking aan derden

De gegevens die u aan ons geeft kunnen wij aan derde partijen verstrekken indien dit noodzakelijk is voor uitvoering van de hierboven beschreven doeleinden.

Zo maken wij gebruik van een derde partij voor:

  •            Het aanmelden bij de Dynamictennis Bond Nederland in verband met deelname toernooien, competities.
  •           Het aanvragen van subsidie bij de gemeente Maasgouw.

Wij geven nooit persoonsgegevens door aan andere partijen waarmee we geen verwerkersovereen­komst hebben afgesloten. Met deze partijen (verwerkers) maken wij hierin uiteraard de nodige afspraken om de beveiliging van uw persoonsgegevens te waarborgen. Verder zullen wij de door uw verstrekte gegevens niet aan andere partijen verstrekken, tenzij dit wettelijk verplicht en toegestaan is. Een voorbeeld hiervan is dat de politie in het kader van een onderzoek (persoons)gegevens bij ons opvraagt. In een dergelijk geval dienen wij medewerking te verlenen en zijn dan ook verplicht deze gegevens af te geven. Tevens kunnen wij persoonsgegevens delen met derden indien u ons hier schriftelijk toestemming voor geeft.

Binnen de EU

Wij verstrekken geen persoonsgegevens aan partijen welke gevestigd zijn buiten de EU.

Bewaartermijn

Vereniging DynamicTennis Maasgouw bewaart persoonsgegevens niet langer dan noodzakelijk voor het doel waarvoor deze zijn verstrekt dan wel op grond van de wet is vereist.

Beveiliging

Wij hebben passende technische en organisatorische maatregelen genomen om persoonsgegevens van u te beschermen tegen onrechtmatige verwerking. Zo hebben we bijvoorbeeld de volgende maatregelen genomen:

  •            Alle personen die namens Vereniging Dynamictennis Maasgouw van uw gegevens kennis kunnen nemen, zijn gehouden aan geheimhouding daarvan.
  •            We hanteren een gebruikersnaam en wachtwoordbeleid op al onze systemen.
  •            We pseudonimiseren en zorgen voor de encryptie van persoonsgegevens als daar aanleiding toe is.
  •            Wij maken back-ups van de persoonsgegevens om deze te kunnen herstellen bij fysieke of technische incidenten.
  •           We testen en evalueren regelmatig onze maatregelen.

Rechten omtrent uw gegevens

U heeft recht op inzage, rectificatie of verwijdering van de persoonsgegeven welke wij van u ontvangen hebben. Tevens kunt u bezwaar maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens (of een deel hiervan) door ons of door één van onze verwerkers. Ook heeft u het recht om de door uw verstrekte gegevens door ons te laten overdragen aan uzelf of in opdracht van u direct aan een andere partij. Wij kunnen u vragen om u te legitimeren voordat wij gehoor kunnen geven aan voornoemde verzoeken.

Mogen wij uw persoonsgegevens verwerken op basis van een door u gegeven toestemming hiertoe, dan heeft u altijd het recht deze toestemming in te trekken.

Klachten

Mocht u een klacht hebben over de verwerking van uw persoonsgegevens dan vragen wij u hierover direct contact met ons op te nemen. Komen wij er samen met u niet uit dan vinden wij dit natuurlijk erg vervelend. U heeft altijd het recht een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens, dit is de toezichthoudende autoriteit op het gebied van privacybescherming.

Vragen

Als u naar aanleiding van ons Privacy Statement nog vragen of opmerkingen heeft neem dan contact met ons op!

 

Contactgegevens

Vereniging: DynamicTennis Maasgouw

Secretariaat: Kasteel Daelenbroeckstraat 54

Postcode: 6043 XR

Plaats: Roermond

Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.